Professionele Voetverzorging

Je Voeten In Goede Handen

Cecile Beauty & Care staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor (medisch) pedicures, ProCERT en is lid van brancheorganisatie ProVoet.

Meer dan alleen een pedicurepraktijk! Bij Cecile Beauty & Care kun je ook terecht voor de screening en behandeling van risicovoeten. Met de specialisatie oncologische voetzorgverlening kun je tevens terecht voor een voetbehandeling wanneer je getroffen bent door kanker.

Geen voetproblemen maar wel een beetje extra ontspanning nodig? Ook jij kunt terecht bij Cecile Beauty & Care. Het is altijd goed en gezond om voor je voeten te zorgen. Elke pedicurebehandeling wordt afgesloten met een korte ontspannende voetmassage.

Pedicurebehandelingen

Eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of schimmelnagels? Bij ons ben je in goede handen!

Nagelregulatie

Ingroeiende nagels komen heel vaak voor en zorgen voor ontsteking en pijn. Hier wil je snel van af en zoveel mogelijk voorkomen. Nagelregulatie is een speciale techniek, het begeleidt en corrigeert de ingroeiende nagel en zorgt dat de nagel niet opnieuw ingroeit.

Nagelreparatie

Soms kan een nagel loslaten door stoten van je teen (trauma) of zelfs door het dragen van een verkeerde schoen. Ook als de structuur van je nagel wat ondersteuning kan gebruiken, dan kan nagelreparatie een oplossing bieden. Een speciaal daarvoor geschikte gel kan de vorm van je nagel aanpassen. De gel beschermt de nagel, waardoor deze goed kan uitgroeien tot een mooie en volledige nagel.

Drukontlasting

Heeft u last van pijnpunten aan uw voeten? Wellicht kan een orthese verlichting bieden. Als medisch pedicure kan Cecile Beauty & Care een orthese vervaardigen van siliconen. Dit is een glad en zacht materiaal dat prettig aanvoelt aan de voet. Een orthese kan verlichting bieden voor likdoorns die op of onder uw voet klachten geven of tussen uw tenen. Ook kan een orthese drukontlasting bieden aan hamer- en klauwtenen. De knok van uw grote teen kan eveneens beschermd worden met een orthese.

Schimmelnagels

Een schimmelnagel of mycosenagel komt vaker voor dan je denkt. De oorzaak kan een ziekte, besmetting of trauma zijn, maar ook door slechte circulatie en ouderdom. Je herkent een schimmelnagel aan een witte, gele, of bruinachtige verkleuring. Daarnaast wordt de nagel vaak dik, ruw en brokkelig. Onze behandelmethode gaat de diepte in en zorgt dat je nagel weer mooi en glad kan groeien.

Wellness behandeling

Toe aan ontspanning? Laat je verwennen met onze ontspannende wellnessbehandeling. Verzorgde huid en nagels en een zalige voet- en onderbeenmassage… en dit alles is te combineren met een pedicurebehandeling. Wil je nog net even iets meer? Laat dan als finishing touch je nagels lakken met een mooie gellak. Je huid en je nagels zullen je dankbaar zijn.

Screening en behandeling risicovoeten

Risicovoeten zijn voeten die ontstaan zijn door bijvoorbeeld diabetes, reuma en ouderdom. Ook als je veel van je voeten eist, bijvoorbeeld sporters of als je in de horeca werkt, kun je allerlei klachten krijgen.
Bij Cecile Beauty & Care kunnen we een speciale screening maken van je voeten die naast de standafwijkingen ook de temperatuur, kleur en de doorbloeding meet. Waar nodig geven we je een verslag mee voor je huisarts of diabetesverpleegkundige. Wij geven je voeten de speciale verzorging die ze nodig hebben en je krijgt extra advies hoe ze thuis verder te verzorgen.

Oncologische voetzorg

Cecile Beauty & Care heeft veel aandacht voor mensen met kanker. Een van de specialisaties is dan ook Oncologische Voetzorgverlening. Wanneer je medische behandelingen ondergaat tegen kanker, kunnen die een wissel trekken op je handen en voeten. Wij ondersteunen je daarin en nemen de tijd voor je.

"Be good to your skin, you'll wear it everyday..."

Afspraak maken of vragen? Bel gerust 31(0)6 1799 8745

5/5

Onze beoordeling

Voor een ontspannen en professionele behandeling
van begin tot eind met direct zichtbaar resultaat!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vragen?