Even voorstellen…

Ik ben Cecile Borsboom, het gezicht achter Cecile Beauty & Care

In 1978 ben ik geboren in Voorburg en op mijn 19e verhuisd naar het Noorden van het land. Inmiddels woon ik al een tijd in Bant en heb ik mijn bedrijf gevestigd in het gezellige Lemmer. Ik mag mij intens gelukkig prijzen met mijn drie heerlijke pubers en fantastische partner. 

Als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure run ik al enige jaren met veel passie, plezier en liefde voor de mens mijn eigen onderneming.

Bij Cecile Beauty & Care bied ik je een stuk ontspanning en rust in deze stressvolle en hectische wereld van vandaag. Professionaliteit, kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht staan bij mij bovenaan. Ik streef ernaar dat je bij mij vertrekt met een ontspannen en voldaan gevoel. 

Cecile Beauty & Care is lid van brancheorganisaties Anbos en ProVoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor (medisch) pedicures, ProCert. 

Heb je een vraag of probleem welke je graag met mij wilt bespreken, neem dan gerust contact met me op. Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken via telefoon, Whatsapp of mail. Mocht ik jouw oproep niet direct kunnen beantwoorden, bel ik je uiteraard zo snel mogelijk terug.

Naast het zijn van jouw schoonheidsspecialiste en/of pedicure, ben ik er ook voor jou als je tegen dingen aanloopt in je leven waar je zelf even de regie niet meer over hebt of weet te krijgen. Als hormoonfactortrainer en lifestylecoach denk ik graag met je mee hoe jij weer lekker in je vel kunt komen te zitten en ondersteun, begeleid en motiveer ik je naar het bereiken van jouw ideale plaatje. Herken jij je hierin en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Dan nodig ik je van harte uit een afspraak met mij te maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek.   

Voel je welkom!

Liefs, 

Cecile

 

 

We heten je graag van harte welkom! Wil je een afspraak maken?
Dan kan je bellen of op deze pagina je afspraak boeken.

"Be good to your skin, you'll wear it everyday..."

Afspraak maken of vragen? Bel gerust 31(0)6 1799 8745

5/5

Onze beoordeling

Voor een ontspannen en professionele behandeling
van begin tot eind met direct zichtbaar resultaat!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vragen?