Ontspannende massage

Wellness voor je lichaam

Toe aan ontspanning? Zet je gedachten even op stil en verzacht pijnlijke en stijve spieren met onze ontspannende massagebehandelingen.

Bij Cecile Beauty & Care kun je ook terecht voor verschillende massages die belangrijk zijn voor eenieder die voor gezondheid kiest. Stress zorgt voor vermoeidheid, slechte doorbloeding en stijve spieren. En kan ook voor geestelijke klachten zorgen.

Bij Cecile Beauty & Care kun je terecht voor ontspannende lichaamsmassages die je rust brengen zowel fysiek als mentaal. Je hebt de keuze van alleen een korte voetmassage tot en met een totale lichaamsmassage.

Massages

Welke massage je ook kiest, je zult je als herboren voelen.

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of om een afspraak te maken.

Lichaamsmassage

Door de dagelijkse gang van het leven kan het lichaam onder stress raken en spieren vast komen te zitten.
Bij Cecile Beauty & Care bieden wij een ontspannen lichaamsmassage aan. Het doel van deze 60 minuten durende massage is een complete ontspanning van lichaam en geest. De spieren worden losgemaakt voor een betere stofwisseling en doorbloeding. Dit zorgt tevens voor een verbeterde conditie van de spieren, terwijl u helemaal tot rust komt.

Rugmassages

Rugklachten en/of stress zijn (bijna) de normale orde van de dag. Een rugmassage kan uitkomst bieden.. Door bijvoorbeeld je schouders, nek en rug te masseren worden psychische en lichamelijke spanningen duidelijk minder. Onze 30 minuten durende rugmassage vermindert namelijk stress en kan een pijnlijke houding helpen verbeteren.

Gezicht-, nek- en schoudermassage

In het Oosterse werelddeel wordt het gezicht beschouwd als “de spiegel van de gezondheid”. Heb je geen tijd voor een totale lichaamsmassage, dan biedt onze 30 minuten durende gezicht-, nek en schoudermassage uitkomst.
Deze speciale massage is een verfijnde en koesterende massage, die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren behandelt en die, samen met het masseren van nek en schouders, een weldadige impact heeft op je hele lichaam.

Hand-en onderarmmassage

Net zoals de rug, het gezicht en de voet is de hand een reflexzonegebied van je lichaam. Wanneer je dus een handmassage ondergaat voel je de weldaad zich verspreiden over je hele lichaam. In combinatie met de onderarmmassage helpt het ook de bloedtoevoer naar de handen verbeteren en wordt de beweeglijkheid van de gewrichten sterk verbeterd. Gedurende deze 20 minuten durende massage gebruiken we een heerlijke crème die een verzachtende effect heeft op je huid.

Voet- en onderbeenmassage

Een voet- en onderbeenmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Onze 20 minuten durende voetmassage is een heerlijke aanvulling op je pedicurebehandeling. Maar je kunt het ook apart ervaren en als zodanig heerlijk tot ontspanning en rust komen. Echt een moment voor jezelf.

"Be good to your skin, you'll wear it everyday..."

Afspraak maken of vragen? Bel gerust 31(0)6 1799 8745

5/5

Onze beoordeling

Voor een ontspannen en professionele behandeling
van begin tot eind met direct zichtbaar resultaat!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vragen?