Onze Gezichtsbehandelingen

Voor een mooie en jeugdige huid

Een ontspannen en professionele gezichtsbehandeling van begin tot eind met direct zichtbaar resultaat. Van reiniging, anti-aging tot pure wellness.

Elke dag staat onze huid bloot aan verschillende invloeden van buitenaf zoals vervuiling en straling en dit heeft vervelende gevolgen voor de huid. Een goede gezichtsbehandeling kan dan uitkomst bieden. Bij Cecile Beauty & Care krijgt je gezicht alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en ben jij weer ontspannen en opgeladen.

Gezichtsbehandelingen

Bij Cecile Beauty & Care bieden we diverse behandelingen aan waarmee we de huid weer haar natuurlijke gezondheid, elasticiteit en glans teruggeven, zodat je huid er stralend uitziet en prettig aanvoelt.

Basis Gezichtsbehandeling

Bacteriën op het gezicht zijn ook vaak de oorzaak van huidproblemen. Bij Cecile Beauty & Care krijgt de huid een betere, diepere reiniging dan die je thuis bij jezelf kunt geven. Onze 60 minuten durende ontspannende gezichtsbehandeling (met epileren) helpt jouw huid om bepaalde gifstoffen en vuil van het dagelijkse leven van het gezicht te verwijderen. Je huid ziet er gladder en zachter uit, zelfs je make-up zal beter zitten!

Gezichtsbehandeling met massage

Net als je lichaam hebben je gezichtsspieren ook eens in de zoveel tijd een massage nodig. De boost in de bloedsomloop die je krijgt, stimuleert de lymfevaten en ontgift de huid. Je krijgt de professionele aanpak van Cecile die je ook adviseert hoe voor je huid te zorgen. Neem ruim de tijd voor deze behandeling van 90 minuten; ook de nek en schouders worden meegenomen, waardoor je stralend en ontspannen de deur weer uit gaat. Echt een maandelijks moment voor jezelf!

Speciale reinigende gezichtsbehandeling

Ook de jeugdige (onzuivere) huid kan bij ons terecht. Tijdens de puberteit veranderen de hormonen ook de huid waardoor er problemen zoals acné kunnen ontstaan. Een onzuivere huid komt vooral in de puberteit voor, maar sommige mensen hebben er hun hele leven last van. Ook tijdens de zwangerschap is dit een veel voorkomend verschijnsel.
Met deze speciale reinigende behandeling van Cecile Beauty & Care worden onzuiverheden verwijderd met behulp van hoogwaardige reinigingsproducten.

"Be good to your skin, you'll wear it everyday..."

Afspraak maken of vragen? Bel gerust 31(0)6 1799 8745

5/5

Onze beoordeling

Voor een ontspannen en professionele behandeling
van begin tot eind met direct zichtbaar resultaat!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vragen?